Dinamo, gata să o răpună pe FCSB: “Echipa este motivată”

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, spune că echipa lui este pregătită din toate punctele de vedere pentru duelul de foc cu FCSB. Acesta a rememorat un derby din 2017, câștigat de dinamovişti cu 2-1 în fața a 55.000 de fani în tribune.

“Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivați și încrezători după ultimele etape de campionat. Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziția din clasament contează mai puțin. Nu există o favorită.

Vă dați seama, cum ar fi să le mulțumim fanilor printr-o victorie? Suporterii noștri așteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reușim un rezultat pozitiv!”, a spus Gane pentru fcdinamo.ro.

Dinamo este în formă bună înaintea derby-ului cu FCSB, cu două victorii consecutive în Liga 1. “Câinii” au trecut peste umilința de la Botoșani și vor să-i administreze a patra înfrângere din acest sezon echipei lui Toni Petrea. Pentru asta, au cerut chiar un control anti-doping!

Jerry Gane a rememorat un derby disputat pe Arena Națională în 2017 în fața a 55.000 de fani în tribune. Dinamo s-a impus atunci cu 2-1, iar rezultatul a fost unul decisiv în lupta pentru titlu. FCSB pierdea coroana de campioană în fața Viitorului, iar “câinii” terminau pe podium.

“Este un moment unic în carieră. L-am simțit ca jucător, apoi ca antrenor, știu gustul victoriei și vreau să mă bucur de fiecare moment al jocului. Cea mai frumoasă amintire? Succesul din 2017, cu Arena plină, 2-1 cu golul lui Hanca din penalty, în minutul 91. Am avut suporterii lângă noi, o atmosferă senzațională, a fost un meci de poveste!”, a spus Gane.

  • Dinamo este pe locul 9 înaintea derby-ului cu FCSB. “Câinii” s-au apropiat la doar trei puncte de play-off și vor să confirme parcursul bun cu o victorie în fața marii rivale.

Lasă un răspuns