Mihai Popescu, cuvinte de laudă la adresa suporterilor dinamovişti: „Datorită lor clubul încă îşi dispută meciurile”

Mihai Popescu (27 de ani), fostul fundaș al lui Dinamo, este fericit la noua sa echipă din Scoţia. Popescu a plecat gratis în septembrie 2020 de la Dinamo şi s-a transferat la Heart of Midlothian, ocupanta primului loc din liga secundă a Scoţiei, unde acestuia îi merge foarte bine.

„Ne merge foarte bine, atât mie, cât şi echipei. Suntem la 12 puncte distanţă de locul al doilea”, a declarat Mihai Popescu pentru Telekom Sport.

„Nu cred că sunt şanse să ratăm promovarea, ceea ce nu îmi doresc, dar mă bucur că mergem atât de bine şi sper să o ţinem tot aşa până la finalul sezonului.

„Este un club foarte mare, de aceea am şi acceptat să vin aici. A fost o greşeală ca ei să retrogradeze, au fost probleme cu acest virus şi când s-a oprit campionatul au votat toate echipele şi fiind un club mare au mulţi rivali, au votat contra lor şi au ajuns să retrogradeze.

„Fotbalul din liga a doua scoţiană nu este diferit de prima ligă, doar că echipele sunt mult mai dure, jucătorii sunt mult mai duri. Chiar dacă a fost un pas înapoi ca şi nivel de divizie, m-a ajutat şi încă mă ajută.

„Cu ajutorul echipei şi cu ajutorul promovării, o să intrăm în vizorul scouterilor şi cluburilor mult mai importante şi de ce nu să fie un pas important în cariera mea. Din punct de vedere financiar m-a mulţumit foarte mult contractul pe care mi l-a oferit şi asta a contat foarte mult în decizia mea de a veni aici”, a mai spus Popescu.

Mihai Popescu a mai vorbit în legătură cu situaţia de la Dinamo, dar şi despre suporterii echipei din Ştefan cel Mare.

„Datorită lor clubul încă îşi dispută meciurile şi jucătorii au încă un contract de profesionist.

„Jucătorii au dat dovadată de caracter, îi cunosc pentru că am fost acolo şi încă am prieteni la Dinamo şi mă bucur că au strâns rândurile şi în ultimul timp au reuşit să adune puncte, ceea ce impulsionează şi mai mult suporterii să ajute clubul şi împreună să o scoată la capăt.

„Mă felicit că am făcut acest pas şi poate că în viitorul apropiat vom mai lucra împreună”, a adăugat fostul fundaş al celor de la Dinamo.

  • După ce, în 2011, a fost adus de la echipa de juniori a clubului Sporting Pitești, Mihai Popescu a debutat la Dinamo 2, fiind primul club de seniori pentru acesta. De-a lungul timpului, fundașul a mai jucat pentru Dinamo București, Dunărea Călărași, ACS Berceni și FC Voluntari.
  • Mihai Popescu a evoluat în 15 partide pentru Hearts şi este cotat la 325.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Lasă un răspuns