Oltenii le-au pus gând rău “câinilor”, după victoria din Copou: “De acum încolo să câştigăm la fiecare partidă”

Oltenii au câștigat cu 3-0 deplasarea de la Iași. Ivan, Nistor și Cîmpanu au marcat pentru formația din Bănie și au adus prima victorie după șapte meciuri în tabăra alb-albaștrilor.

Cel poreclit “ceapă” a marcat primul său gol din acest sezon și speră ca echipa sa să obțină cât mai multe victorii. În următorul meci, Craiova va juca cu Dinamo în derby-ul etapei.

”Era timpul să câştigăm cele 3 puncte, cred că nu se pune problema cine merita să câştige azi, clar am meritat. Sunt foarte importante aceste 3 puncte.

Mă bucur că am reuşit să marchez şi sper să nu mă opresc aici. Ne dorim să fie victoria descătuşării şi de acum încolo să câştigăm la fiecare partidă”, a declarat Nistor.

George Cîmpanu (20 ani) este mulțumit pentru prestația echipei sale și după ce a marcat primul gol în tricoul Craiovei, anunță că va face tot posibilul pentru a demonstra că merită să fie titular la Craiova.

“Contează foarte mult victorie, venim după o perioadă foarte grea. Am luat o gură mare de aer și sperăm să o ținem pe același drum. Nu știu de ce am avut această pasă proastă, înainte am avut 7 victorii consecutive, acum 7 egaluri. Ne bucurăm că a venit această victorie.

Decizia îi aparține antrenorului. Dacă merit, joc. Dacă nu, mă pregătesc în continuare. E primul gol pentru Craiova, așteptam de mult momentul ăsta și sper să nu mă opresc aici. Ne așteaptă un meci dificil, sperăm să jucăm la fel de bine, la fel de concentrați, să dominăm meciul de la cap la coadă și să obținem victoria la final”, a declarat Cîmpanu.

  • Craiova și Dinamo se joacă sâmbătă de la ora 21:00 pe stadionul “Ion Oblemenco”. Partidă contând pentru etapa 22, din Liga I.

Lasă un răspuns