Paul Anton vrea revanșa cu FCSB: “Avem încredere că ne putem lua revanșa”

Dinamo a fost învinsă de FCSB în derby, scor 0-1, prin golul marcat de Florin Tănase și rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

Liderul echipei noastre, Paul Anton (29 de ani) a încercat să găsească explicații pentru eșecul suferit și se gândește deja la revanșă, pe care “câinii” ar putea s-o obțină săptămâna viitoare, în optimile Cupei.

Anton abia așteaptă duelul din Cupa României, programat miercuri, 10 februarie, și crede că victoria FCSB-ului din Ștefan cel Mare e nemeritată.

„Adversarul a reușit să înscrie repede, iar asta a contat. După cum s-a jucat, un rezultat de egalitate era echitabil. Să ne amintim, am avut și noi ocazii în prima repriză. Ei au fost mai lucizi, dar și noi am contat. Vom avea revanșa în Cupă și avem încredere că putem s-o facem”, a declarat Anton, la microfonul Look Sport.

Întrebat dacă se mai gândește la play-off, Anton a mărturisit: „Bineînţeles, de ce nu? Cât mai sunt şanse matematice, visăm. Şi luptăm până la capăt!”

Dinamo nu va putea conta pe Steliano Filip și Paul Anton în următoarea partidă de Liga 1. Una care se anunță la fel de complicată, pe terenul Universității Craiova.

  • Steliano Filip a fost eliminat de Sebastian Colțescu în minutul 79, după un fault dur comis asupra lui Vukusic. A primit al doilea cartonaș galben, după ce fusese avertizat și în minutul 57. Astfel că va sta în runda următoare, pe terenul Universității Craiova.
  • Paul Anton, unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Dinamo în acest sezon, va lipsi și el în partida cu oltenii. A fost și el avertizat de Colțescu, în minutul 90+2, pentru proteste. O decizie neinspirată a experimentatului fotbalist, care a ajuns la patru cartonașe în acest sezon.

Lasă un răspuns