Ionel Gane: “Ne revanșăm în Cupă”

Dinamo a fost învinsă de FCSB cu 0-1, pe teren propriu. Aceasta este prima înfrângere a lui Dinamo în fața roș-albaștrilor din Liga I, după șase ani.

La finalul meciului, tehnicianul lui Dinamo, Ionel Gane spune că meciul s-a decis la început, perioadă în care FCSB a reuşit să şi marcheze.

“Am intrat mai slab în meci, primele 15-20 de minute, am luat și gol, dar am echilibrat apoi jocul și pe finalul primei reprize am avut două ocazii prin Sorescu și Anton, puteam egala. FCSB are jucători foarte buni pe faza de atac, nu e ușor să faci față, dar cu puțin noroc, la ultima fază, chiar dacă eram în 10, puteam să egalăm.

Trebuia să-l atacăm mai repede pe Tănase la gol, să nu-l lăsăm să intre în centru. A contat mult, nu e ușor să intri în joc de la 1-0 pentru adversari. Când FCSB conduce cu 1-0, are jucători rapizi și te poate surprinde pe contraatac.

Trebuie să învățăm din greșelile de la acest meci și să ne revanșăm în Cupă. Nu a fost un meci ușor, mai ales că terenul a fost greu, multe cartonase, agresivitate, nu am ce sa le reproșez jucătorilor la capitolul atitudine.

Oluăm de la capăt acum, urmează meciul cu Craiova, după tot cu ei în Cupă, nu avem timp să ne plângem. Trebuie să ne refacem. Ne așteaptă o săptămână de foc”, a spus Jerry Gane.

  • Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

Lasă un răspuns