După șase ani, Dinamo cedează în fața fcsb-ul, în Ștefan cel Mare

FCSB a obţinut prima victorie după 6 ani în deplasare într-un derby din campionat. “Câinii” au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

Florin Tănase a marcat singurul gol al confruntării, în minutul 9. Din stânga, „decarul” roș-albaștrilor a tăiat în centru și l-a executat pe Eșanu, cu un șut în diagonală expediat de la 14 metri. După această reușită, Tase a ajuns la 15 goluri stagionale și se instalează în fruntea clasamentului golgeterilor din Liga 1.

Prima ocazie a echipei Dinamo a avut loc în minutul 18 și i-a aparținut lui Adam Nemec. Slovacul a trimis cu capul spre poarta lui Vlad, dar mingea s-a dus peste.

În ultimul minut înainte de pauză, Anton a trimis tare spre poartă, dar Vlad a boxat.

FCSB a început tare repriza secundă, iar în minutul 50 Ovidiu Popescu a șutat millimetric pe lângă poartă. Eșandu s-a evidenția la mingea trimisă de Octavian Popescu (56), îndepărtând pericolul pentru Dinamo.

Una dintre cele mai mari ocazii a alb-roșilor s-a consumat în minutul 69. Fabbrini a căutat vinclul porții adverse, dar mingea a trecut la o palmă pe lângă poartă.

Din minutul 79, Dinamo a evoluat în inferioritate numerică. Steliano Filip a primit al doilea cartonaș galben și, implicit pe cel roșu.

Ultima fază importantă a partidei din “Ștefan cel Mare” s-a consumat cu patru minute înainte de final, când Vukusic a țintit bara porții lui Eșanu.

La ultima fază a meciului, Nepomuceno a trimis la o palmă de poarta lui Vlad, cu o lovitură de cap!

  • Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

Lasă un răspuns