Sebastian Colțescu, taxat dur de PCH: “Calitatea lui ca arbitru este departe de ceea ce se cere”

Dinamo a fost învinsă de FCSB cu 0-1, în Ștefan cel Mare, reprezentând prima înfrângere a echipei noastre în fața celor din Berceni în Liga I, după șase ani.

După meci, ultrașii din Pelzua Cătălin Hîldan au avut un mesaj dur la adresa lui Sebastian Colțescu, „centralul” partidei din Ștefan cel Mare, pe care îl acuză: „A știut unde să ciupească”.

„Colţescu nu este rasist, dar are alte probleme. I-am luat apărarea când a fost judecat greșit de străini. Dar calitatea lui ca arbitru este departe de ceea ce se cere într-o primă ligă. Maniera de arbitraj din seara asta a fost exact furtunul de insuflaţii rectale de care aveau nevoie găzoasele. Procentul de faulturi ale băieților cu ozon pe care le-a văzut și le-a sancționat este infim.

Până și arbitrul comentator Ionuț Angheluță a avut un procent mai bun la judecarea fazelor. Noi avem limitele noastre. Nu spunem că am fi meritat să câștigăm, dar Sebi a știut unde să ciupească. Atât cât trebuie. Ne-a aranjat și pentru meciul ăsta și pentru meciul următor. Sebastiane, lasă-te şi du-te”, se arată în postarea publicată de ultrașii din Pelzua Cătălin Hîldan.

Lasă un răspuns