VIDEO | Anunţul lui Deian Sorescu după victoria cu FCSB

Dinamo şi-a luat revanşa după înfrângerea din campionat şi a eliminat-o pe FCSB din Cupa României. Adam Nemec a marcat singurul gol al derby-ului. Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Deian Sorescu a anunţat, după victoria cu FCSB, că Dinamo va lupta pentru câştigarea Cupei României. Dinamo a câştigat ultima Cupă în 2012.

“Ne-am dorit foarte mult victoria. Ne dorim foarte mult Cupa. Ne-am gândit că o să avem meci greu. Ne-a surprins cu echipa cu care au jucat. Ne gândeam că îşi păstrează echipa pentru campionat. Acesta este obiectivul lor. Dacă ar fi fost să aleg, aş fi ales cele două victorii.
Ne dorim să câştigăm Cupa, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să o luăm meci cu meci”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului.

Deian Sorescu a vorbit şi despre viitorul său. Acesta a dat asigurări că nu vrea să plece de la echipă.

“S-a înțeles greșit. Nu am spus că vreau să plec. Am spus că, în caz că lucrurile nu vor merge spre bine, e normal să mă gândesc la plecare. Acum am contract cu Dinamo până în 2023 și voi rămâne cu mintea aici 100%”, a mai spus Deian Sorescu.

Lasă un răspuns