Marius Nicolae anunță că Adam Nemec rămâne la Dinamo: “Se vede și în atitudinea lui!” + Ironie la adresa fcsb-ului

Dinamo şi-a luat revanşa după înfrângerea din campionat şi a eliminat-o pe FCSB din Cupa României. Adam Nemec a marcat singurul gol al derby-ului. Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

După meci, managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, nu a ratat momentul de a-i ironiza pe roș-albaștrii. Totodată, managerul sportiv a anunță că nu se pune problema ca formația lui Jerry Gane să nu ia licența.

“Ați văzut hora bucuriei la mijlocul terenului. O prestație solidă și o prestație pe măsură. Mai ales că meciul de acum câteva zile din campionat a fost cum a fost și este o descătușare. Și la Craiova am jucat foarte bine și nu am scos puncte. Panoul este, l-am pus la loc, e tristețe mare în tabăra adversă. Nu le mai trimitem factura, nu mai e cazul acum, suntem bucuroși.

Sunt acolo cei de la antidoping, e bine că se fac și astfel de teste și să sperăm că totul este în regulă. Victoria din această seară o dedicam DDB-ului și tuturor suporterilor care au fost alături și fac eforturi mari ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie la Dinamo. Victoria este pentru ei și sperăm să câștigăm cupa pentru că au trecut atâția ani de când Dinamo nu a mai luat cupa și sperăm să încheiam sezonul cu un trofeu câștigat.

Suntem în discuții nu Nemec, suntem aproape să o încheiem cu el. Se vede și în atitudinea lui că el dacă ar fi fost suparat, e clar că nu ar fi avut evoluțiile astea bune din ultimul timp”, a declarat oficialul lui Dinamo”, a declarat Marius Nicolae după victoria lui Dinamo în meciul cu FCSB.

Lasă un răspuns