Ovidiu Popescu a aflat cât costă panoul spart! Ce amendă a primit

Ovidiu Popescu nu a scăpat de amendă, după gestul său de la finalul meciului Dinamo – FCSB, scor 0-1, disputat în Liga 1, în urmă cu 2 etape. Jucătorul “roș-albaștrilor” a spart o pancartă amplasată la intrarea tunelului care duce spre vestiarele stadionului din “Ștefan cel Mare”, iar Comisia de Disciplină a FRF l-a penalizat cu 5.000 de lei.

EXPLICAŢIA LUI OVIDIU POPESCU DUPĂ CE A RUPT PANOUL CU NUMELE LUI DINAMO

“Nu mă gândeam că se poate rupe așa ușor. Eu doar mă bucuram că am câștigat. Nu cred că se pune problema să plătim acea pancartă”, s-a apărat Ovidiu Popescu, după gestul care i-a înfuriat pe dinamovişti.

Înaintea meciului din optimile de finală ale cupei României, fanii din DDB au postat o imagine în care arată cum au reparat bannerul pe care scrie “FC Dinamo Bucureşti”. Ei au transmis şi un mesaj: “Băieţii din PCH au acoperit urmele de copite. Un panou vechi se poate înlocui cu unul nou. Un obiect stricat poate fi reparat, spre deosebire de un caracter stricat, care rămâne așa cum e, oricât gel i-ai pune în cap.

‘Vădaț seama’ că dacă încearcă să-l rupă din nou, nu mai iese din stadion”, a fost mesajul transmis de fanii “câinilor” pe pagina de Facebook “Peluza Cătălin Hîldan”.

Lasă un răspuns