DDB continuă să țină clubul în viață! Fanii au mai achitat o datorie: “Am reparat astfel nedreptatea săpașilor”

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat în urmă cu câteva momente că au achitat datoriile față de Gheorghe Mulțescu, antrenorul care se află în continuare în cadrul clubului.

Gheorghe Mulțescu a stat pe banca lui Dinamo între 14 iulie și 26 august 2020, într-o perioadă extrem de dificilă. Echipa se lupta cu probleme pe toate planurile, financiare și jucători pozitivi cu Covid-19. Odată cu venirea investitorilor spanioli, a fost înlocuit cu Cosmin Contra. I s-a oferit la schimb un post de conducere în cadrul Academiei. „Smurdul” a fost în aceeași situație cu jucătorii, păcălit de Pablo Cortacero. Astăzi, DDB afirmă că i-a plătit salariile restante.

“DDB A ACHITAT DATORIILE FAȚĂ DE GIGI MULȚESCU

Am reparat astfel o altă nedreptate a săpașilor, care i-au oferit fostului antrenor numai promisiuni pentru ”săptămâna următoare”.
Să nu uităm că Gigi Mulțescu a acceptat să ajute Dinamo în cea mai grea perioadă de anul trecut, în plină pandemie, când ne zbăteam pentru rămânerea în Liga 1.

Dumnealui va rămâne în club și a acceptat o reducere a contractului, pentru că știe că banii sunt strânși cu greu de către suporteri.
Toți CÂINII adevărați sacrifică pentru Dinamo în perioada aceasta grea. Fiecare leu este strâns cu multă trudă. Fiecare înscriere în programul DDB CONTEAZA!”, s-a arătat în mesajul transmis de fanii câinilor, prin intermediul Facebook.

Lasă un răspuns