Ahmed Bani a vorbit despre momentele în care a fost aproape de FC Voluntari

Dinamo a remizat aseară, scor 0-0, pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. La finalul partidei, Ahmed Bani a vorbit despre meci, dar și despre situația în care a fost implicat. Fanii-acționari din DDB l-au acuzat atunci pe Dorin Șerdean că voia să îi „facă vânt” fotbalistului către gruparea din Ilfov, în schimbul unui comision generos.

„Trebuia să ne descurcăm cu vremea care ne-a pus probleme. Nu a fost un teren foarte bun. O fi fost încălzit, dar la suprafață a fost înghețat gazonul. Atât s-a putut astăzi. Încercăm să tratăm fiecare meci în parte, să luam mereu trei puncte, dar atât s-a putut azi.

N-aș vrea să mai discut despre transferul la Voluntari. A fost o mică problemă, s-a rezolvat și sunt bucuros că am rămas aici și că mi s-au oferit șanse. Așa e în fotbal, astăzi joci, mâine nu joci. Trebuie să mă pregătesc și să dovedesc că pot juca. Eu mă pregătesc și vreau să joc meci de meci. Asta a fost înainte, voiam să merg la Voluntari ca să joc, dar acum mi se acordă și aici șanse și cred că mă voi putea impune”, a declarat și Ahmed Bani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s