“S-a prescris” gluma la adresa lui Nepomuceno!

După eșecul de pe terenul Astrei, scor 2-0, Geani Crețu și Andreas Mihaiu i-au făcut o farsă macabră lui Gevaro Nepomuceno. Mai exact, cei doi fotbaliști au lipit o cruce pe ușa camerei lui Nepomuceno, de la hotelul în care erau cazați. Ba mai mult, aceștia au scris „RIP”, abreviere de la „rest in peace” (în traducere: „odihnește-te în pace”).

Gluma dinamoviștilor a venit ca urmare a jocului „șters”, din meciul cu Astra, făcut de Nepomuceno. Însă, gestul celor doi jucători l-a înfuriat pe antrenorul Ionel Gane, motiv pentru care au fost trimiși la echipa a doua, pentru meciul cu Viitorul, pierdut de cu scorul de 0-5.

Între timp, Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a spus că fapta celor doi jucători a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână, iar aceștia au fost trimiși la echipa a doua.

„Nebunia a avut loc, noi nu prea am gustat-o, având în vedere ziua, contextul, locul și nu se ridica la nivelul unui club ca Dinamo. Nu ai voie să faci așa ceva când ești la Dinamo. S-a prescris, au trecut deja nouă zile, au fost la echipa a doua, au revenit la prima echipă”, a spua Mario Nicolae, la Digi Sport.

  • Cei doi jucători au fost reprimiți la echipa mare.

Lasă un răspuns