Magaye Gueye a discutat astăzi cu o comisie de la ANAD. Reacția conducerii lui Dinamo: „Tot ceea ce a ținut de Dinamo am respectat ca la carte”

Magaye Gueye trebuia să se prezinte astăzi în faţa Agenției Naționale Anti-Doping. El a fost chemat pentru audieri şi pentru proba B.

Fotbalistul nu s-a prezentat, iar ședința s-a desfășurat online, din cauza pandemiei de coronavirus. ANAD a decis ca atacantul lui Dinamo să fie suspendat temporar, iar săptămâna următoare va avea loc un nou termen.

Contactat de un trust de presă sportivă, Mario Nicolae (manager sportiv al lui Dinamo), a confirmat că Magaye Gueye a fost chemat astăzi la Agenția Națională Anti-Doping și că Dinamo l-a pus în legătură cu un avocat.

„I-am pus la dispoziție un avocat. Dinamo a făcut tot ceea ce trebuia. Eu am vorbit cu el ieri, mi-a zis că se prezintă. I-am recomandat un avocat foarte, foarte bun, mi-a spus că va vorbi cu el. Nu eram obligați să-i oferim un avocat, doar i-am oferit o alternativă.

Tot ceea ce a ținut de Dinamo, am respectat ca la carte. Nu era obligația noastră să meargă cineva cu el acolo. A zis că trebuia să facă o cerere. Așteptăm decizia finală de la ANAD, apoi vom lua deciziile ce se vor impune”, a spus Mario Nicolae pentru gsp.ro.