Gheorghe Mulţescu: „Au fost greșeli mari, situația este foarte grea”

Poli Iași a obținut prima victorie în Liga 1 după 3 luni, 1-0 cu Dinamo, care rămâne fără succes în ultimele 8 etape. Gigi Mulțescu nu a revenit cu noroc pe banca tehnică.

Tehnicianul lui Dinamo spune că situația este foarte grea, dar spune că echipa nu a intrat deocamdată în hora retrogadării. De asemenea, „SMURD-ul” a trimis săgeți și către fosta conducere tehnică pentru pregătirea slabă a echipei din punct de vedere fizic.

„Meciul l-am pierdut în prima repriză, când am avut patru-cinci oportunități. Am adus mingea în față, dar n-am putut să înscriem. Lucrurile au mers mai rău în repriza a doua, jucătorii care au intrat n-au adus un plus. Nu fac acum analiza jocului, dar aproape toți jucătorii au greșit. Au fost greșeli mari, inclusiv la faza golului. Am încercat să pregătim moralul, pentru că jucătorii erau căzuți, dar acum a venit acest eșec.

E greu, e foarte greu, ne-au lipsit cinci jucători de bază. E foarte bună această pauză, trebuie să ne recuperăm jucătorii accidentați și să completăm pregătirea. Meciul de azi era de șase puncte pentru noi. Vom juca fiecare meci la victorie, nu avem ce face. Deocamdată n-am intrat în hora retrogradării, mai sunt multe meciuri, dar situația este foarte grea”, a spus Mulțescu, după eșecul de la Iași.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s