Ricardo Grigore recunoaşte: ”Am făcut un meci slab. Nu am respectat nimic din ceea ce am lucrat!”

Poli Iași a obținut prima victorie în Liga 1 după 3 luni, 1-0 cu Dinamo, care rămâne fără succes în ultimele 8 etape. Gigi Mulțescu nu a revenit cu noroc pe banca tehnică.

Singurul gol al întâlnirii din Moldova a fost înscris de Djuranovic, în minutul 62, după ce a fost lăsat singur cu portarul la pasa lui Calcan.

Prima repriză a meciului din Copou a fost una destul de disputată, însă nicio echipă nu a reuşit să marcheze vreun gol. Politehnica Iaşi a cerut penalty în mintul 37, însă arbitrul a considerat că Blejdea nu ar fi atins mingea cu mâna.

În startul părţii a doua, Eşanu a salvat-o pe Dinamo la ocazia lui Djuranovic. Muntenegreanul şi-a luat revanşa zece minute mai târziu şi i-a adus prima victorie Iaşiului după 14 etape. Dinamo a înregistrat al optulea meci la rând fără victorie şi a rămas pe loc de baraj.

”Am făcut un meci slab, nu am reuşit să luăm cele trei puncte şi asta nu face deloc bine echipei”, a recunoscut Ricardo Grigore, la finalul partidei.

”Nu reuşim să ne trezim, nu jucăm ceea ce trebuie şi asta se vede în rezultate. Sper ca această pauză să vină de bun augur, să ne ajute să ne facem jocul şi la meciul următor să scoatem maximum. Nu am respectat mai nimic din ce am lucrat şi nu am fost deloc în regulă. Este devreme să vorbim de retrogradare, dar într-adevăr suntem într-o zonă periculoasă, care nu ne face deloc bine şi nu ne face deloc mândru”, a admis fundaşul lui Dinamo, la finalul jocului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s