Moment istoric pentru Ştefan Radu la Lazio: „Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre”

Ajuns în 2008 la Lazio, de la Dinamo, Ștefan Radu a evoluat pentru a 401-a oară în tricoul grupării biancoceleste și astfel a egalat recordul all-time de apariții în cadrul clubului, deținut de Giuseppe Favalli.

Radu a fost titular în meciul câştigat de Lazio, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei Udinese, din etapa a XXVIII-a a campioantului italian Serie A.

„Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici şi uite că o fac în continuare. Sunt puţin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare. Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoţii şi poveşti.

Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0). Aveam nevoie de victorie, au fost două reprize diferite. În prima am dominat, în a doua am suferit, dar important este că nu am primit gol. Sunt trei puncte preţioase, sunt fericit”, a declarat Ştefan Radu la atingerea bornei istorice.

  • La următorul meci oficial, Ștefan Radu va deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istorie în tricoul formației romane.
  • Cotat la 2,5 milioane de euro, Radu în vârstă de 34 de ani, este la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat, mai întâi sub formă de împrumut, de la Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s