Declaraţia care l-a pus pe gânduri pe Adrian Mihalcea : “Declaraţia lui de după meci m-a pus pe gânduri sau mi-a confirmat!?”

Poli Iași a obținut prima victorie în Liga 1 după 3 luni, 1-0 cu Dinamo, care rămâne fără succes în ultimele 8 etape.

Adrian Mihalcea, fost antrenor la Dinamo, a analizat problemele de la echipă și crede că totul pleacă din vestiar, de la nivelul jucătorilor. Mihalcea spune că delaraţia lui Vlad Achim de la finalul partidei pierdute la Iaşi, scor 0-1, i-a confirmat faptul că există mari probleme în interiorul lotului de jucători la Dinamo.

“Jerry a decis să rămână în continuare alături de echipă după plecarea lui Cosmin Contra, venea după o serie de rezultate slabe şi cred că acesta e lucul principal care l-a determinat să renunţe la postul de principal.

Ca întotdeauna, cei care pun şi puţin suflet gândesc că dacă ar pleca persoana respectivă lucrurile s-ar îndrepta. Dar sunt ferm convins că nu antrenorii au fost veriga slabă la Dinamo. Cei care au fost înaintea mea, de când situaţia financiară a început să scârâie, lucrurile au mers la fel de prost şi nu sunt rezultate. Deci e clar că sunt alte probleme. Cred că problemele sunt în sânul echipei. Am văzut şi declaraţia lui Achim de după meci şi m-a pus pe gânduri sau mi-a confirmat faptul că într-adevăr grupul nu este unit şi rezultatele sunt în consecinţa acestui fapt.

Cred că şi în situaţia actuală, există o listă de vreo 30 de antrenori care ar prelua Dinamo. Dinamo nu se refuză nici în situaţia aceasta! Dacă ai ajuns să fii pe lista lui Dinamo, înseamnă că ai acumulat ceva cunoştinţe şi rezultate şi crezi că poţi salva echipa. Poate şi trecutul nostru, entuziasmul, dorinţa de a antrena Dinamo te face să accepţi. După ce vezi propriu-zis ceea ce se întâmplă, ai semne de întrebare. Dar nu e ok pentru cariera ta viitoare să renunţi după unul sau două rezultate proaste.

Oricine intră în play-out are emoţii. Diferenţa de puncte nu va fi mare între echipe şi orice rezultat contează. Va fi foarte interesant pentru că nu ai posibilitatea să-ţi revii în meciurile următoare (n.r. pentru că se joacă un singur meci, nu tur-retur).

Nu ai cum să nu resimţi presiunea să nu te gândeşti şi să vezi că există posibilitatea să nu iei o licenţă. Am înţeles însă că lucurile s-au mai reglat din punct de vedere financiar şi când vezi că eşti cât de cât cu banii la zi, paartea sportivă cui o lăsăm? Asta depinde de cum te pregăteşti si cât de organizat eşti. Problema, dar vorbesc ca un simplu om de fotbal care doar citeşte şi nu are legături în interior… văd declaraţiile jucătorilor şi îmi dau seama că problema e internă, în grupul de jucători. Că atunci când îţi lipsesc 3-4 jucători nu ai cu cine să-i înlocuieşti şi drept dovadă rezultatele din ultimele 7-8 meciuri sunt dezastruoase… N-ai reuşit să iei decât două puncte”, a declarat Adrian Mihalcea la Look Sport.

  • Dinamo ocupă locul 14 în clasament, cu 27 de puncte.

Lasă un răspuns