VIDEO | Mihai Eşanu, pariul lui Adi Mutu pentru turneul final: “Este o mândrie să îmbrac tricoul naţionalei”

Convocat în premieră la echipa naționala Under 21, portarul dinamovist Mihai Eșanu a declarat, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Budapesta, că se bucură de faptul că a fost cooptat în lotul reprezentativei României pentru Campionatul European Under-21 şi a precizat că este o mândrie faptul că poate îmbrăca tricoul naţionalei.

“Nu am fost din preliminarii, dar mă bucur că am reuşit să prind Campionatul European. Este o mândrie să îmbrac acest tricou şi sper ca aceasta să nu fie singura convocare. Am văzut Campionatul European de acum doi ani de la televizor, atunci eram accidentat. O parte din colegii şi de atunci, şi de acum, îi cunosc încă din copilărie. Mă bucur că acum sunt alături de ei şi că am reuşit să intru şi eu în circuitul echipei naţionale. Ne dorim ca împreună să facem o figură frumoasă”, a afirmat jucătorul convocat în premieră de selecţionerul Adrian Mutu.

Portarul a menţionat că problemele de la Dinamo nu îi vor afecta evoluţiile la reprezentativa de tineret.

“Nu mă afectează problemele de la Dinamo, am reuşit să trec peste. Mi-aş fi dorit să vin la naţională după un rezultat bun, nu a fost să fie, dar am trecut peste. Când am ajuns la Buftea am încercat să trec peste momentul de la echipa de club”, a subliniat Mihai Eşanu.

Reprezentativa de fotbal Under-21 a României se află în prezent la Budapesta unde va participa în perioada 24-31 martie la faza grupelor a Campionatului European de tineret din Ungaria şi Slovenia. Distribuită în Grupa A, alături de ţara gazdă, Germania şi Olanda, selecţionata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Uj Bozsik.

PROGRAMUL ROMÂNIEI U21:

  • 24 martie, 22:00: România – Olanda
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Primele două clasate ale fiecărei grupe se vor califica în faza eliminatorie a competiţiei care se va disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Lasă un răspuns