AVANCRONICĂ | Dinamo Kiev – Dinamo București

Dinamo București și Dinamo Kiev se întâlnesc într-un meci amical, astăzi, de la 17:00, pe stadionul „Valeriy Lobanovskyi” din capitala Ucrainei.

Meciul amical este organizat cu scopul strângerii de fonduri de către suporterii din București, pentru a putea plăti sumele restante ale clubului, astfel încât să poată obţină licenţa pentru sezonul următor al Ligii 1.

Fanii dinamovişti au anunţat deja că pentru meciul de sâmbătă au fost vândute deja 30.000 de bilete.

“Eu ştiu dacă e suficient doar meciul ăsta? (n.r. pentru licență). Trebuie să mai şi jucăm, aşa că suntem aici pentru a ne folosi de acest prilej, pentru a ne întâlni cu o echipă valoroasă, de Champions League. Ne măsurăm forţele cu ei şi să avem acumulări. În acelaşi timp, e şi o relaţie sentimentală între noi şi Dinamo Kiev prin domnul Mircea Lucescu, cel care a mediat acţiunea”, Gigi Mulțescu.

Lotul dinamovist pentru meciul cu Dinamo Kiev este format din 20 de jucători: Cristian Ionescu, Alexandru Răuţă, Marco Ehmann, Claudiu Stan, Andrei Blejdea, Antonio Borduşanu, Deian Sorescu, Cătălin Hîldan Jr (nepotul regretatului fotbalist dinamovist, n. red.), Jonathan Morsay, Ricardo Grigore, Valentin Borcea, Cătălin Măgureanu, Florin Bejan, Diego Fabbrini, Geani Creţu, Aleksander Mitrovic, Ahmed Bani, Janusz Gol, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu.

  • Deși Dinamo pierde puncte pe bandă rulantă în Liga 1, jucătorii ar urma să ajungă în curând la zi cu banii, cei mai mulți dintre fotbaliștii lui Gigi Mulțescu având doar o lună restantă în momentul de față.
  • Meciul Dinamo Kiev – Dinamo Bucureşti se va disputa astăzi, de la ora 17:00 și poate fi urmărit pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns