VIDEO | Hîldan Jr. a debutat în meciul de gală din Kiev. Fanii lui Dinamo București și-au atins scopul și au strâns bani necesari pentru salvarea echipei

Dinamo București a jucat cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, ceea ce suporterii au numit „Amicalul salvării”. Meciul a putut fi urmărit video online pe pagina noastră de facebook.

Programat inițial pe stadionul Olimpic din Kiev, partida s-a jucat în cele din urmă pe arena Valeriy Lobanovskyi, de doar 16 mii de locuri. Fanii lui Dinamo București și-au atins însă scopul și au strâns aproximativ 260 de mii de euro, bani necesari pentru salvarea echipei.

Formația lui Mircea Lucescu a deschis scorul în minutul 22, când Clayton a profitat de o nesincronizare în defensiva „câinilor”. Portarul Mitrovic a ieșit hazardat și i-a permis lui Harmash să paseze ideal pentru brazilian, la 3 metri de poarta goală.

Defensiva lui Dinamo a mai clacat o dată până la pauză. În minutul 41, Bogdan Lednev a fost scăpat singur în zonă centrală și a tras cu mult calm, pe lângă goalkeeper. Rezultatul final a fost stabilit în prelungiri, când același Mitrovic a ieșit greșit pe o centrare, s-a izbit cu Bejan și i-a permis lui Khondak să reia cu capul. Cu câteva secvențe înainte avusese o intervenție formidabilă.

Spre finalul partidei, suporterii dinamoviști prezenți în tribune, au scandat numele lui Cătălin Hîldan, după intrarea pe teren a lui Hîldan Jr, dar și numele lui Mircea Lucescu.

Și, cum scorul a fost ultima preocupare a celor două echipe, Dinamo Kiev a câștigat cu 3-0.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s