Fostul coordonator al CCJ, neagă cele spuse de Emil Ursu: “Nu am avut nici cea mai mică presiune din partea suporterilor sau a familiei Hîldan”

Cătălin Hîldan Jr. a debutat aseară la prima echipă a lui Dinamo în amicalul disputat împotriva lui Dinamo Kiev.

Au fost zile grele după ce fostul antrenor al echipei secunde, Emil Ursu, a adus o serie de acuze nefondate la adresa DDB și implicit a familiei Hîldan. Însă fostul coordonator al CCJ, Gabi Răduță, a avut doar cuvinte de laudă la adresa juniorului.

“Da, este adevărat că la fiecare ședință săptămânală cu antrenorii le spuneam că Hîldan face parte din patrimoniul lui Dinamo și trebuie să aibă grijă de el ca de ochii lor din cap. Nu știu ce s-a întâmplat în cazul de care a vorbit Emil Ursu, dar vă pot spune că, în cei 8 ani în care am fost manager la juniorii lui Dinamo, eu nu am avut nici cea mai mică presiune din partea suporterilor sau a familiei Hîldan.

Dimpotrivă, am avut o relație extraordinară cu fanii, respect reciproc, niciodată nu mi-a reproșat nimeni nimic sau să mă sune cineva cu vreo problemă. Suporterii își fac treaba extraordinar, fără ei Dinamo nu ar mai exista. Îi cunosc pe mulți dintre lideri, sunt oameni inteligenți, cu caracter, de mare bun simț. De familia Hîldan, ce să mai spun? Nu m-a sunat niciodată să-mi sugereze să joace ăsta mic sau să pună presiune pe antrenori.

Cu toate că, poate, erau în măsură. Sunt o familie de mare bun simț și de mare caracter. Nu au deranjat niciodată pe nimeni. Cătălin e un copil bine crescut, cu educație, un luptător, e un puști puternic și motivat. În opt ani nu a lipsit de la niciun antrenament, are educație, disciplină și modestie. Familia Hîldan și familia DDB au respectul meu. Am fost coleg la Dinamo cu «Unicul Căpitan».

În oamenii care sunt la Academie acum, am încredere în trei băieți din garda veche, Iulian Matei, Mihai Dobre și Marius Oprișan, pot îndrepta lucrurile. Sunt printre cei mai buni antrenori din România”, a declarat Răduță pentru Gazeta Sporturilor.

Lasă un răspuns