Dinamo a rezolvat încă un transfer

Dinamo speră în continuare la salvare. După ce suporterii au scăpat clubul de datorii și au obținut licența pentru Liga 1, “câinii” se concentrează acum la partea sportivă.

Echipa noastră s-a înțeles cu apărătorul spaniol Raul Albentosa (32 de ani). Jucătorul a efectuat deja vizita medicală și își va începe antrenamentele în Ștefan cel Mare.

Raul Albentosa a venit liber de contract. Ultima oară a jucat în Bulgaria, la CSKA Sofia. Spaniolul are 1,92 metri înălțime și un CV de invidiat.

Albentosa are 93 de jocuri în La Liga. Printre echipele unde a jucat se numără Elche, Deportivo La Coruna, Malaga, Eibar sau Cadiz. A avut și o scurtă experiența în Anglia, la Derby County.

Albentosa valora 3,5 milioane de euro în iulie 2016. În prezent, prețul său pe Transfermarkt a scăzut la 600.000 de euro. Apărătorul de 32 de ani n-are niciun meci disputat de aproape 1 an și jumătate!

În următoarea etapă, echipa lui Gigi Mulțescu va juca pe terenul campioanei CFR Cluj. Partida este programată luni, 5 aprilie, de la 20:30.

Lasă un răspuns