Gigi Mulţescu vrea să demisioneze: „Nu cred că mai am putere să merg mai departe”

Dinamo a încheiat sezonul regular cu al patrulea eşec la rând. „Câinii” nu au mai câştigat de 10 etape, în care au obţinut doar 2 puncte, şi ar putea intra în play-out de pe penultimul loc! Cu toate acestea, mai mulţi jucători au petrecut la ziua lui Ricardo Grigore. Acesta a fost atacat de fani, dar nu a scăpat nici de reproşurile lui Mulţescu.

Acesta a anunţat că se simte inutil şi că este dispus să demisioneze, după meciul pierdut cu 3-1, contra lui Clinceni, în ultima etapă din sezonul regular.

„Nu sunt în regulă aceste lucruri cu două zile înaintea unui meci. Astăzi am aflat. Sunt câteva lucruri care nu sunt în regulă. Trebuie să le analizăm şi să luăm cea mai bună decizie.

Sunt foarte dezamăgit de câțiva jucători. Am făcut niște schimbări, s-au mai așezat lucrurile, dar fără execuții ce să faci? Dar mă consider eu principalul vinovat. Meciul de la Cluj a contat foarte mult (n.r. 0-1)”, a declarat tehnicianul lui Dinamo la finalul meciului.

Mulţescu a fost dezamăgit şi de ce a văzut pe teren în meciul cu Clinceni. Cel care a salvat-o pe Dinamo sezonul trecut nu se simte în stare să continue în „Ştefan cel Mare.

„În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Trăiesc o senzație de… nu găsesc cuvintele! Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu. Poate că m-am supraevaluat când am acceptat să vin”, a spus Mulţescu, aproape cu ochii în lacrimi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s