Astra – Dinamo 0-0! Dusan Uhrin a revenit pe banca tehnică: „Amândouă echipele au evoluat bine, iar ritmul a fost bun”

Astra și Dinamo au remizat, scor 0-0, în prima etapă a play-out-ului din Liga 1. La „câini”, Dusan Uhrin Jr. a bifat primul meci de la revenire.

„Sunt satisfăcut de acest egal, am jucat agresiv. N-am marcat, dar nici nu am primit gol, e un lucru bun pentru noi. Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace agresiv și asta au făcut. Amândouă echipele au evoluat bine, iar ritmul a fost bun.

Trebuie să schimb multe lucruri în perioada următoare! Trebuie să arătăm ce e mai bun, să dăm 100%, să fim concentrați, vin multe meciuri, va fi dificil pentru toată lumea. E foarte important să ne concentrăm la maximum în fiecare meci.

Probleme? Sunt două: nu avem puncte și nu înscriem. Trebuie să ajungem în careul advers și să marcăm. În această seara a fost dificil, pentru că Astra a opus rezistență. Nu am ce să promit, doar că voi da totul pentru a o salva pe Dinamo”, a declarat Uhrin la finalul meciului.

  • 26 de meciuri a rezistat Uhrin la Dinamo în primul mandat. A obținut 12 victorii, 4 egaluri și a fost învins de 10 ori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s