Mesajul lui Deian Sorescu după remiza cu Astra Giurgiu: „Dacă nu ne trezim, va fi foarte greu!”

Dinamo continuă pasa proastă din acest sezon. A ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie. Dinamo poate ajunge pe ultimul loc în Liga 1 dacă Poli Iaşi şi Hermnnastadt câştigă. Jucătorii de la Dinamo se gândesc şi la retrogradare în acest context.

„Suntem într-o situaţie în care dacă nu ne trezim, şi avem nouă finale în faţă, cu siguranţă va fi greu. Important e să nu pierdem şi să nu luăm gol. Fanii fac toate eforturile şi le mulţumim. untem mulţumiţi pentru că a fost un meci greu.

Ştiam ce joacă Astra, ştiam cum să-i blocăm, dar suntem puţin supăraţi pentru că puteam obţine mai mult. Aşa cum am vorbit cu băieţii, am terminat un campionat, pentru noi a început altul. Am început mai prost, nu simţim încă golul, dar dacă vom juca aşa, cred că în meciurile viitoare vom înscrie.

Noi suntem aici să ne facem treaba şi suntem doar noi. Nu ştiu ce a schimbat domnul Uhrin, într-adevăr am vorbit mult cu el. Sper ca pe viitor să ne poată ajuta şi să ne dea sfaturi bune”, a spus Deian Sorescu după Astra – Dinamo 0-0.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s