Dusan Uhri: „Am jucat bine şi am pierdut”

Dinamo a uitat să mai câştige în campionat. A ajuns la 9 eşecuri în ultimele 12 meciuri! Dusan Uhrin a încercat să îşi încurajeze jucătorii.

„Sunt foarte trist pentru că am jucat bine, dar nu am marcat goluri, nu am avut noroc. Am dat totul din punct de vdere al efortului, sperăm ca la meciul următor să fie mai bine şi să marcăm.

Fără goluri nu poţi câştiga. Trebuie să discut cu jucătorii, pentru că jucăm peste două zile un meci foarte important (n.r. pe 23 aprilie, contra lui Gaz Metan).

Cred că pot schimba lucrurile şi vreau să ajut Dinamo, aceasta este realitatea şi fac totul pentru asta. Nu am niciun sentiment special pentru Gaz Metan Mediaş (n.r. – unde a antrenat), pentru că am fost acolo doar câteva luni. Mă voi concentra în principal asupra echipei mele. Nu ştiu când va reveni Eşanu”, a transmis tehnicianul ceh, la finalul partidei cu UTA Arad, scor 0-1.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14, cu 15 puncte, în timp ce UTA a urcat pe primul loc din play-out, cu 25 de puncte.

Lasă un răspuns