Dinamo nu reușește să „spargă gheața” nici cu UTA Arad

Dinamo a pierdut duelul cu UTA, marți seară, scor 0-1, pe teren propriu, într-un meci disputat în cadrul etapei a doua a fazei de play-out din Liga 1.

Dinamo a suferit primul eşec în play-out şi a ajuns la o serie incredibilă: 12 meciuri fără victorie în Liga 1! Gazdele au început curajos partida cu nou-promovata iar în minutul 2, Paul Anton a trimis un șut din prima, dar mingea a fost respinsă de portarul oaspeților. În minutul 30, Nemec a șutat spre poarta adverse, dar Tomozei a deviat în corner.

Echipa care a deschis scorul a fost însă, UTA. În minutul 34, David Miculescu a fructificat o minge centrată de Shlyakov, marcând cu o lovitură de cap, în poarta lui Kongshavn.

După doar un minut, gazdele au primit penalty în urma unui fault comis de Tomozei asupra lui Deian Sorescu în interiorul careului. Deian Sorescu, a executat de la “punctul cu var”, dar Balauru a respins în corner, iar UTA a scăpat cu fața curată.

Jucătorii noștrii au continuat să-și creeze ocazii și în repriza secundă. În minutul 51 Sorescu a centrat pentru Bani, acesta a trimis din prima spre poarta adversă, dar mingea a fost respinsă în corner de Ilie. După opt minute, Bani l-a pus la încercare pe Balauru, cu un șut de la circa 25 de metri.

La rândul lui, cu patru minute înainte de final, Fabbrini a trimis puțin peste bara transversală a porții echipei oaspete.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14, cu 15 puncte, în timp ce UTA a urcat pe primul loc din play-out, cu 25 de puncte.