VIDEO | „Câinii” s-au descătușat: „Am avut nopți nedormite!”

Partida dintre Dinamo București și FC Voluntari, meci în cadrul etapei a 4-a a play-out-ului, s-a terminat cu victoria „câinilor”. Diego Fabbrini și Adam Nemec au reacționat după ce Dinamo s-a impus astăzi.

Dinamo avea 12 etape și 89 de zile de când nu mai câștigase în Liga 1. Mai mult, „câinii” nu mai marcaseră două goluri într-un meci de 13 partide.

„A fost un timp lung în care n-am câștigat. Mai avem cinci meciuri. Situația e complicată. Încercăm să dăm ce avem mai bun. Primul gând este la campionat. Trebuie să ne gândim zi de zi la ceea ce se va întâmpla. Vom lua meci cu meci”, a spus și Diego Fabbrini.

Seria negativă a lui Dinamo a avut un efect psihologic uriaș asupra jucătorilor. A recunoscut-o Adam Nemec, cel care n-a mai putut să doarmă din cauza rezultatelor dezastruoase din Liga 1.

„Ar fi trebuit să obținem aceste trei puncte mai devreme. Am avut nopți nedormite. Fiecare înfrângere te doboară. Echipa era la pământ și e greu să câștigi. Sper ca astăzi să fi început o perioadă mai bună. Trebuie să lucrăm mai bine, să vorbim mai bine. Trebuie să ne motivăm. Dacă retrogradăm se va scrie în CV-urile noastre”, a spus Adam Nemec.

  • După acest rezultat, Dinamo a părăsit locurile care duc direct în Liga 2. „Câinii” au urcat pe ultima poziție de baraj. În runda urmărtoare, „câinii” vor juca pe terenul Viitorului.