Mihai Eșanu, după Dinamo – FC Voluntari 2-0: “Dacă nu o ținem pe linia asta, va fi o victorie în zadar!”

Dinamo și FC Voluntari s-au întâlnit în cadrul etapei a patra din play-out-ul Ligii 1, iar „câinii” au învins, scor 2-0, după golurile marcate de către Bejan, în minutul 74, și Nemec, în minutul 86.

Portarul de bază al echipei noastre, Mihai Eşanu a revenit între buturi după aproape două luni de pauză şi a fost unul din cei mai buni jucători ai meciului.

„A fost greu, e cel mai greu moment pentru un fotbalist când nu poate să joace, să se antreneze. Mai ales în momente din astea dificile, e foarte frustrant pentru un fotbalist să nu poată să ajute echipa.

Treisprezece meciuri fără victorie e foarte mult pentru Dinamo şi ne bucurăm că am trecut peste asta. Dacă nu am primit gol înseamnă că a fost tactica perfectă astăzi.

N-am ştiut că a venit preotul la antrenament. am aflat şi eu de pe reţelele sociale. Acum, cu victoria asta, sperăm să se aşeze lucrurile şi pentru noi. Problemele financiare nu cred că are rost să le mai discutăm.

Mai sunt cinci finale, trebuie să le tratăm pe toate la fel, pentru că nu am realizat nimic. E doar o victorie şi dacă nu o ţinem pe linia asta va fi o victorie în zadar”, a spus Mihai Eşanu la finalul meciului.

  • În urma victoriei cu FC Voluntari, Dinamo a părăsit zona locurilor retrogradabile și a urcat pe locul 14, poziție ce duce la barajul de menținere în Liga 1. „Câinii” au 18 puncte, după cele patru etape disputate în play-out, și sunt la cinci puncte de FC Voluntari, prima echipă care se salvează în momentul de față de la retrogradare.

Lasă un răspuns