Uhrin jr., îngrijorat după victoria cu Voluntari: “Programul este un dezastru pentru echipe”

Dușan Uhrin nu se poate bucura pe deplin după ce Dinamo a pus capăt seriei de 13 partide fără victorie în Liga 1.

Peste doar trei zile, echipa noastră o va întâlni pe Viitorul în etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1, iar jucătorii trebuie să rămână concentrați pentru îndeplinirea obiectivului.

“A fost un meci greu, le-am spus să aibă răbdare pentru că adversarul este solid în apărare. Le-am stransmis să nu joace cu mingi înalte pentru că au talie și ne va fi greu să facem ceva.

Ne-am pregătit mai mult teoretic pentru joc, nu avem timp pentru prea multe antrenamente. Nu pot să fiu mulțumit că am avut atât de multe cornere, mi-aș fi dorit să marcăm mai mult. Am fost surpins să aud că a venit un preot la stadion, dar știu că fanii fac orice pentru succesul nostru. Nici lor nu le este ușor

Trebuie să muncim trebuie să stăm bine și fizic, pentru că va urma o perioadă dificilă. Programul este un dezastru pentru echipe, nu știm cine a făcut asta, jucăm ca echipele din Champions League la 3 zile.

Astăzi, băieții au meritat această victorie, pentru jucători e foarte greu să aibă o asemenea perioadă fără succes. Sunt fericit pentru ei, trei luni fără victorie e teribil de frustrant, nu știu dacă am avut parte în cariera mea de așa ceva”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s