VIDEO | Victorie vitală pentru Dinamo

Partida dintre Dinamo București și FC Voluntari, meci în cadrul etapei a 4-a a play-out-ului, s-a terminat cu victoria „câinilor”.

În prima parte a meciul din Ștefan cel Mare, “câinii” puteau deschide scorul în minutul 11 prin Steliano Filip, dar șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poarta oaspeților. Ilfovenii au replicat prin Lukas Droppa, acesta a reluat cu călcâiul din 16 metri dar mingea a trecut peste bara transversală. Tabela de marcaj a rămas intactă după primele 45 de minute.

După revenirea de la cabine, formația lui Dușan Uhrin Jr. a avut mai mult inițiativa, iar în minutul 56, fostul dinamovist Gabi Tamaș a scos o minge de pe linia porții.

În minutul 74 dinamoviștii au deschis scorul prin Florin Bejan, fundașul “câinilor” a reluat în poarta lui Râmnicenu, după un corner executat de Paul Anton.

Oaspeții puteau restabili egalitate în minutul 84 după o ieșire greșită a lui Eșanu. Adam Nemec punctat în minutul 86 pentru 2-0, stabilind scorul final al partidei din Ștefan cel Mare.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 14, cu 18 puncte. Etapa viitoare, echipa antrenată de Dușan Uhrin Jr. se deplasează la Ovidiu pentru întâlnirea cu FC Viitorul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s