VIDEO | Victorie vitală pentru Dinamo

Partida dintre Dinamo București și FC Voluntari, meci în cadrul etapei a 4-a a play-out-ului, s-a terminat cu victoria “câinilor”.

În prima parte a meciul din Ștefan cel Mare, “câinii” puteau deschide scorul în minutul 11 prin Steliano Filip, dar șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poarta oaspeților. Ilfovenii au replicat prin Lukas Droppa, acesta a reluat cu călcâiul din 16 metri dar mingea a trecut peste bara transversală. Tabela de marcaj a rămas intactă după primele 45 de minute.

După revenirea de la cabine, formația lui Dușan Uhrin Jr. a avut mai mult inițiativa, iar în minutul 56, fostul dinamovist Gabi Tamaș a scos o minge de pe linia porții.

În minutul 74 dinamoviștii au deschis scorul prin Florin Bejan, fundașul “câinilor” a reluat în poarta lui Râmnicenu, după un corner executat de Paul Anton.

Oaspeții puteau restabili egalitate în minutul 84 după o ieșire greșită a lui Eșanu. Adam Nemec punctat în minutul 86 pentru 2-0, stabilind scorul final al partidei din Ștefan cel Mare.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 14, cu 18 puncte. Etapa viitoare, echipa antrenată de Dușan Uhrin Jr. se deplasează la Ovidiu pentru întâlnirea cu FC Viitorul.

Lasă un răspuns