AVANCRONICĂ | Dinamo București – FC Voluntari

În etapa a patra din playout-ul Ligii 1, Dinamo joacă pe teren propriu cu FC Voluntari, de la ora 17:00 și poate fi urmărită pe pagina noastră de facebook.

Dinamo se află pe loc retrogradabil în acest moment, iar cea mai bună variantă de a evita retrogradarea pare prin intermediul barajului. Alb-roșiii au pierdut categoric la Mediaș, unde au făcut un meci slab, doar Sorescu reușind câte ceva în atac. Dinamo pare blazată, lipsită de vlagă și încredere, iar ritmul în care se joacă în aceste zile o dezavantajează. Este greu să-ți revii după o serie de zece partide fără victorie, cu doar două goluri marcate în ultimele opt confruntări. Blejdea este suspendat pentru acest meci după cartonașul roșu văzut la Mediaș. Nemec va continua în atac, sprijinit de Sorescu și Fabrinni. Revine Eșanu în poartă, la timp, deoarece Kongshavn a generat neîncredere în rândul coechipierilor.

De partea cealaltă, Voluntari este în formă și vine după o serie de patru partide fără înfrângere. Condusă impecabil de Gabi Tamaș, apărarea nu a luat gol în ultimele două runde, în care ilfovenii s-au impus cu 1-0. Cu Viitorul a marcat Betancor, atacantul ajuns la cota șapte în acest sezon. Voluntari este o echipă pragmatică, dispusă să sacrifice fotbalul pe altarul rezultatului, potrivit lui Gabi Tamaș. Bogdn Andone ar putea face unele modificări la nivelul primului 11, însă de la mijloc în sus. Astfel, Costin îi v lua locul lui RIcardinho în flancul drept al apărării, iar BRiceag va reveni în locul lui Vlad în flancul stâng. Voluntari are 12 meciuri consecutive cu cel mult două goluri marcate în meci și are doar o înfrângere în ultimele opt deplasări.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Eșanu – Ehmann, Puljic, Albentosa, Filip – Răuță, Anton, Gol – Sorescu, Nemec, Fabrinni;

Voluntari: Rîmniceanu – Balaur, Tamaș, Armaș – Costin, Droppa, Ivanov, Gheorghe, Briceag – Betancor, Pesic.

  • Partida va fi arbitrată de la centrul de Ovidiu Hațegan ajutat de la tușe de: Adrian Ghinguleac și Sebastian Gheorghe.
  • În sezonul regulat, Dinamo a câștigat pe teren propriu cu 3-0 și a remizat, 1-1 în deplasare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s