VIDEO | Cornel Dinu, despre Mario Nicolae și situația de la Dinamo

Cornel Dinu, fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre situația din Ștefan cel Mare și despre soluțiile pentru salvarea clubului.

Totodată, „Mister” l-a criticat dur pe Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, căruia i-a transmis că nu are voie nici măcar să pronunțe numele clubului nostru.

„Ăsta nu are nicio legătură cu Dinamo și poate că e una dintre marile greșeli. (n.r. despre declarațiile lui Mario Nicolae) Nenorocirea e că se publică asemenea lucruri în România ale unor vietăți care nici nu au voie să pronunțe numele clubului Dinamo. El a fost un fel de supraveghetor al celebrului Walter, cu el a fost pe la Cluj și a falimentat echipa, la fel a fost și la Petrolul.

Greșeala imensă e că acest individ nu avea ce să caute și nu are nicio legătură cu Dinamo și cu fotbalul, ca dovadă ceea ce a făcut în ultimul timp. E multă mizerie și acest individ nu avea ce să caute la Dinamo, din niciun punct de vedere”, a spus Cornel Dinu, la ProSport Live.

Întrebat dacă ar accepta să colaboreze cu Dinamo în cazul în care i-ar propune cei din conducerea DDB, Cornel Dinu a explicat că echipa are nevoie de dinamoviști adevărați pentru a se salva din situația dificilă în care se află.

„E nevoie de oricine ține la Dinamo, dar cum e o situație foarte grea trebuie vorbit puțin și trebuie să fie luate măsuri clare și să fie totul făcut pentru a ajuta echipa să se salveze de la retrogradare. După aceea, se pot face multe.

La ora actuală trebuie liniște. A mai fost un moment, acum vreo 3 ani, pentru că nici Prunea nu a fost acceptat, nici Dănciulescu nu a fost accpetat, pentru că erau aproapiați de istoria lui Dinamo. Și atunci s-a creat o istorie paralelă.

Eu sunt de la început alături de suporteri și voi fi în continuare, dar nu este nevoie de vorbe, ci de fapte care ne privesc pe noi care suntem legați de Dinamo din toate punctele de vedere și nu ne dăm la o parte. Acum, avem doar vreo 2-3 jucători conform tradiției lui Dinamo.

Încă mai sunt pârghii cu care se poate acționa și care trebuie activate”, a mai spus Cornel Dinu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s