VIDEO | Mesajul lui Ionuț Lupescu pentru jucătorilor și staff-ului tehnic de la Dinamo: “Vă rog să fiți profesioniști. Sunteți singurii care vă puteți ajuta”

Ionuț Lupescu, fost mijlocaș la Dinamo, a avut un mesaj pentru jucătorii lui Dusan Uhrin, transmis prin intermediul fanilor. Membru de elită DDB, Lupescu a încerca să-i încurajeze pe dinamoviști înainte de acest final de sezon, în care „câinii” încearcă să se salveze de la retrogradare.

„Cred că știu ce în sufletul vostru și ce simțiți acum. Sunt foarte puțin care v-ar înțelege. Ați avut un an foarte greu, cu pandemia, lipsa suporterilor și schimbare la nivelul conducerii. Au venit oameni care nu și-au respectat promisiunile.

Nu e ușor să ai patru antrenori într-un singur an. Dar am ajuns într-o situație în care e nevoie ca voi să faceți ceva. Voi sunteți singurii care vă puteți ajuta și care puteți să înlăturați partea negativă din jurul vostru.

E normal ca lumea să vă aducă critici, dar e momentul să vă uniți, să fiți un comando. Cred că sunteți mai valoroși decât locul din clasament. Nu vă cere nimeni să jucați pentru culorile clubului sau pentru suporteri. Jucați pentru voi. Banii vin și se duc, rămân trofeele, succesele și insuccesele. Nimeni nu vrea să aibă în C.V-ul lui că a retrogradat un club ca Dinamo.

Domnule Uhrin, domnule Sorescu, domnule Nemec, domnule Anton, vă rog să fiți profesioniști. Să jucați pentru voi. Dacă vă respectați pe voi, sunt sigur că veți avea succes”, a fost mesajul lui Ionuț Lupescu.

Lasă un răspuns