Dinamo a legat 2 victorii la rând, dar Deian Sorescu atenționează: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ!”

După o așteptare de 13 partide pentru o victorie în Liga 1, Dinamo a ajuns acum la două succese consecuitve. „Câinii” sunt din ce în ce mai optimiști că vor scăpa de retrogradare. Deian Sorescu, cel care a pasat decisiv la golul de 1-0 reușit de Morsay, a oferit o primă reacție după ce Dinamo s-a impus cu 2-1 pe terenul Viitorului.

„Sper să continuăm așa. N-are importanța cine dă pase sau cine marchează. Important e să luăm cele trei puncte. Am suferit mult. Am luat un gol din prostie. Avem două victoii la rând. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Va fi greu. Sunt multe meciuri. Este un timp scurt.

Banii sunt importanți, dar, repet, cel mai important e să jucăm pentru noi. Trebuie să ne salvăm”, a spus Deian Sorescu, după Viitorul – Dinamo 1-2.

  • Morsay și Albentosa au înscris golurile prin care Dinamo s-a impus la Viitorul. Au fost primele pentru ei în tricoul „câinilor”. Pentru Viitorul a marcat brazilianul Jo. Este a doua înfrângere în ultimele trei etape pentru echipa lui Gheorghe Hagi.
  • La jumătatea play-out-ului, Dinamo este prima deasupra locurilor de retrogradare. „Câinii” rămân însă pe locul de baraj, cu 21 de puncte. Viitorul e și ea la baraj și are un punct peste Dinamo.