VIDEO | Paul Anton vrea victorie şi cu Iaşi: „Trebuie să dăm valoare acestei victorii”. De ce l-a lăudat pe Dusan Uhrin şi cum le-a mulţumit fanilor

Dinamo a învins cu 2-1 pe terenul lui Viitorul şi a ajuns la două succese la rând în Liga 1. Paul Anton l-a lăudat pe Dusan Uhrin şi le-a cerut colegilor o victorie şi cu Iaşi, etapa următoare.

„A fost bun meci foarte greu, ştiam foarte bine ceea ce joacă Viitorul. Cred că în seara asta am jucat foarte bine tactic.

E un pas important, însă e doar o victorie care ne ţine acolo sus. Acum, e important să ne recuperăm cât mai bine şi să reuşim să câştigăm şi la Iaşi pentru a da valoare acestei victorii si meciului cu Voluntari”, a spus Anton, la finalul partidei de la „Ovidiu”.

Anton nu a fost deranjat de jocul lipsit de spectaculozitate făcut de Dinamo. „Scopul scuză mijloacele. Până la urmă, obiectivul nostru a fost să luăm 3 puncte şi le-am luat”, a susţinut internaţionalul din lotul lui Dinamo.

„Câinii” vor fi recompensaţi de fani pentru rezultatul obţinut la Ovidiu cu 15 mii de euro. „Orice ban e binevenit în situaţia noastră şi mă bucur că a fost de bun augur”, a mai spus Paul Anton.

  • Golurile lui Dinamo au fost marcate de Morsay ’62 şi Albentosa ’73. Pentru gazde a înscris Jo Santos, în minutul 88.