Dinamo se reinventează sub bagheta lui Dusan Uhrin: “Avem jucători potriviți pentru acest sistem”. Absenţă importantă în următoarea etapă

Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă în play-out-ul Ligii 1, scor 2-1, contra celor de la Viitorul Constanţa. Salvarea a venit de la Morsay şi Albentosa, ambii aflaţi la primele reuşite în tricoul ”câinilor”.

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, anunță că Alex Răuță nu va putea fi refăcut pentru meciul din etapa următoare, cu Poli Iași, după accidentarea suferită în meciul cu echipa lui Gheorghe Hagi.

„Sunt foarte fericit pentru acest succes, acum trebuie să ne recuperăm pentru meciul cu Iași. Avem jucători potriviți pentru acest sistem, cu 3 fundași centrali. Dacă făceam mai puține erori înainte, poate nu pierdeam atâtea meciuri.

Anton e ok, Eșanu va fi și el ok, cred, dar Răuță are o accidentare mai serioasă și nu va juca la Iași. Puteam să marcăm mai multe goluri, au ratat ocazii bune Mihaiu, Morsay, Nemec. Și Viitorul a jucat bine, mai ales în repriza a doua”, a declarat Uhrin la finalul partidei.

  • Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv) s-a accidentat după primele 19 minute ale meciului Viitorul – Dinamo. La scorul de 0-0, „închizătorul” s-a întins pe gazon, acuzând dureri în zona inghinală. Staff-ul medical al echipei noastre a încercat să-l pună pe picioare pe Răuță, fără succes însă. Achim l-a înlocuit.

Lasă un răspuns