Deian Sorescu: ”Cea mai importantă victorie!” Ce a spus despre prima oferită de fani

Dinamo a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti este al treilea succes consecutiv, după 2-0 cu FC Voluntari şi 2-1 cu FC Viitorul.

Deian Sorescu a deschis scorul cu o execuţie superbă. Căpitanul câinilor care i-a dedicat reuşita regretatului dinamovist Patrick Ekeng, care s-a stins din viaţă pe 6 mai 2016, consideră victoria cu formația lui Nicolo Napoli cea mai importantă din acest sezon.

“A fost cel mai important meci, am ajuns la a treia victorie la rând, este foarte bine. Mă bucur că a fost ziua mea, ziua noastră, pentru că meritam mai mult de la acest sezon, la ce promisiuni am avut.

În schimb, am suferit foarte mult, am pătimit și am avut de tras. Este o victorie care ne poate salva”, a declarat Deian Sorescu la finalul meciului.

Jucătorii dinamovişti au avut şi la această partidă, la fel ca la meciul cu FC Viitorul, promisă din partea suporterilor acţionari o primă de victorie de 15.000 de euro. ”Nu sunt importanţi banii, pentru că suntem noi şi noi trebuie să o scoatem. Dar este o motivaţie în plus şi asta ne bucură”, a mai spus Deian Sorescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s