Managerul lui Dinamo, anunţ despre viitorul lui Uhrin: ”Discutăm şi despre viitor”

Dinamo a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti a fost a patra victorie consecutivă.

Mario Nicolae, managerul general al celor de la Dinamo, a vorbit la finalul meciului despre situaţia pe care echipa sa a traversat-o.

”Numai noi ştim ce am îndurat până în momentele astea la Dinamo, ce greu a fost şi ce greu e în continuare şi d-asta trebuie să ne plecăm pălăria în faţa lor, pentru că băieţii aştia sunt nişte eroi şi există în continuare tensiune foarte mare la echipă pentru că o frustrare foarte mare, s-a acumulat foarte mare oboseală în timpul asta, nervi”, a mărturisit Marius Nicolae la finalul partidei.

„Partea financiară, viitorul clubului îi afectează foarte mult psihicul jucătorului. A fost nevoie de prima victorie ca să se descătuşeze băieţii şi de acolo lucrurile s-au legat altfel. Simţim că se doreşte distrugerea clubului Dinamo. Se simte tensiunea asta foarte mare din toate părţile ca Dinamo să dispară şi iată că dezamăgim foarte mulţi oameni. Dinamo respiră un aer bun, curat, de munte.

Ne dorim foarte mult să ajungem să jucăm finala, ne dorim foarte mult trofeul pentru fani. Mister Uhrin chiar îşi doreşte continuitate şi nu e genul de om să fi venit ca să aibă de unde să plece. Asta îmi transmite zi de zi. Sunten uniţi, discutăm şi despre viitor, dar nu depinde doar de noi. Ca să poţi să faci performanţă şi să nu mai ajungi în situaţia de anul acesta, ai nevoie de stabilitate financiară şi de un viitor cât mai liniştit”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s