AVANCRONICĂ | Dinamo București – Astra Giurgiu

Dinamo joacă în această seară pe teren propriu cu Astra Giurgiu, de la ora 20:15, în returul semifinalei de Cupa României.

Dinamo traversează cea mai bună formă competițională de la începutul acestui sezon. Are evoluții foarte bune în play-out și a ajuns la o serie de patru victorii consecutive. A jucat foarte bine în aceste confruntări și de fiecare dată a înscris două goluri. A urcat pe locul cinci în clasament și s-a distanțat la trei lungimi fața de locurile de baraj.

Pe lângă salvarea de la retrogradare, poate să salveze acest sezon catastrofal cu o finala în Cupă. Întâlnește o echipa ieșită din formă, astfel că poate să întoarcăca soarta acestei duble în favoarea ei. A câștigat cu 2-0 ultimele două partide de acasă, însă aceste victorii au venit după o serie de patru eșecuri consecutive.

Borcea este de ceva vreme accidentat și probabil va rata și acest duel. Cum nu prea are multe soluții viabile, probabil că Dusan Uhrin se va baza tot pe Nemec în atac.

De partea cealaltă, Astra pornește cu prima șansă la calificare după victoria fără gol primit reușită în tur. Forma de moment n-o prea recomandă, având o serie de cinci meciuri oficiale consecutive fără victorie. Din cauza acestei serii ingrate a coborat până pe primul loc de baraj, astfel că finalul de sezon va fi unul extrem de aprins.

În ciuda acestor rezultate trebuie menționat că a pierdut doar una din ultimele 11 deplasări. Se ține foarte bine departe de casă, acolo unde în acest sezon a încurcat-o inclusiv pe CFR. A început să aibă probleme defensive, iar înn fiecare din ultimele trei etape a luat două goluri.

Eugen Neagoe a fost demis de pe banca tehnica din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă și a fost înlocuit cu Ionuț Badea. Noul antrenor a declarat ca știe ce are de făcut pentru a ataca aceste ultime confruntări din sezon.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Eșanu, Bejan, Puljici, Albentosa, Sorescu, Gol, P. Anton, Vl. Achim, St. Filip, Mihaiu, Nemec;

Astra: Lazar, David Bruno, Graovac, Găman, Lamanje, G. Șerban, Boe-Kane, Răduț, Stahl, Krpici, V. Gheorghe.

Partida va fi arbitrată de Popa Cătălin, ajutat la tușe de Urzică Vladimir și Tunyogi Ferencz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s