Dusan Uhrin a găsit formula câștigătoare la Dinamo: “Am găsit sistemul potrivit pentru noi!” Ce a răspuns cehul atunci când a fost întrebat de o prezenţă în Europa

Dinamo a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în Liga I, impunându-se cu scorul de 2-1, duminică, în deplasare, în faţa echipei FC Argeş, în etapa a opta a play-out-ului. Mihaiu şi Deian Sorescu au marcat golurile unei victorii importante pentru “câini”, în timp ce Ndiaye a marcat golul echipei gazdă.

Dinamo are două obiective: să evite barajul şi să ajungă pe un loc de play-off pentru noua competiţie Europa Conference League. Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat că nu se gândeşte la o participare în cupele europene.

“Sunt foarte fericit, pentru că am muncit mult pentru acest succes. N-a fost uşor pentru noi, pentru că adversarul a jucat bine. Conduceam cu 1-0 în prima repriză, dar nu jucam bine. Însă am avut mai multe ocazii clare de gol decât adversarul nostru. Am găsit sistemul potrivit pentru noi, 5-3-2. Am vrut să câştigăm toate partidele.

Golul acesta înscris de Mihaiu este mai important decât ratarea loviturii de departajare din semifinalele Cupei. Am contract cu Dinamo, însă hai să aşteptăm ultimul meci, mai avem nevoie de puncte. Nu mă gândesc la cupele europene, mă gândesc doar cum să evităm barajul şi la ultima rundă”, a spus Dusan Uhrin.

  • În ultima rundă din play-out, Dinamo joacă acasă cu Chindia, iar FC Argeş merge la Mediaş pentru confruntarea cu FC Hermannstadt.

Lasă un răspuns