VIDEO | Dinamo a învins-o pe FC Argeș și a obținut a cincea victorie consecutivă în Liga I

Dinamo câștigă partida cu FC Argeș, scor 1-2, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1. Alb-roşiii au obţinut cea de-a cincea victorie la rând şi au urcat pe locul 10. Mai au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că evită chiar şi prezenţa la „baraj”.

În minutul 2 al partidei disputate în “Trivale”, gazdele au solicitat penalty după un duel dintre Puljic și Honciu. Centralul a lăsat jocul să continue. În minutul 9, Sorescu a centrat din corner, Gol a reluat cu capul, dar Greab a respins cu piciorul. Dinamo a deschis scorul, până la urmă, în minutul 12.

FC Argeș a restabilit egalitatea în minutul 59. Mediop l-a învins pe Eșanu cu un șut din afara careului. În minutul 66, Dinamo a ratat o șansă imensă de a înscrie, prin Adam Nemec. Steliano Filip a centrat în careu, iar atacantul slovac a trimis cu capul, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara porții lui Greab.

Sorescu a marcat golul victoriei, în minutul 82, în urma unei centrări a lui Gol.

  • În urma acestei victorii, Dinamo a urcat pe locul 10, cu 30 de puncte, în timp ce FC Argeș e pe 8, cu 31 de puncte.
  • Runda următoare, Dinamo va primi replica Chindiei Târgoviște, iar FC Argeș va evolua, în deplasare, cu FC Hermannstadt, ultima din play-out.