Revine Dragoş Grigore la Dinamo?! “Vom vedea ce se va întâmpla!”

Dragoș Grigore a rămas cu sufletul alături de Dinamo, deși internaționalul român a plecat din Liga 1 în 2014, într-o perioadă în care echipa noastră se lupt pentru trofee în România. Campion cu Ludogorets, Grigore speră să mai joace în „Ștefan cel Mare”.

Ajuns la 34 de ani, fostul căpitan al lui Dinamo, își plănuiește ultimii ani din fotbal. Pentru moment, Grigore va mai rămâne în Bulgaria un an, cât timp mai are contract cu actuala echipă, urmând ca mai apoi să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Totodată, fundașul central a vorbit și despre situația din acest moment din Ștefan cel Mare și a mărturisit că se bucură pentru fosta sa echipă, deoarece a reușit să iasă din situația critică în care s-a aflat în cea mai mare parte a acestui sezon.

”Nu sună ciudat, cel puţin în acest an. Au fost dificultăţi mari din mai multe puncte de vedere. Important e că şi ei, într-un final, zâmbesc cât de cât. Bine că şi-au îndeplinit obiectivul. Sigur, e oarecum trist, pentru că Dinamo trebuie să fie în playoff cel puţin. Dar trebuie să nu mai repete greşelile pe care le-au făcut până în prezent, să vadă unde s-a greşit şi, începând de anul viitor, să redevină echipa care a fost cu ceva timp în urmă.

Nu ştiu, au mai fost aceste discuţii. Chiar nu ştiu ce să răspund în acest moment. Vom vedea ce se va întâmpla. E timp destul. Mai am un an contract aici şi vom vedea, nu ştiu ce se va întâmpla. Din 2022 fac şi eu 35 de ani şi nu ştiu dacă mai e cazul… sunt jucători tineri care vin din urmă şi care au nevoie de jocuri ca să crească”, a spus Grigore, potrivit Telekom Sport.

  • Născut la Vaslui, fundașul central a cucerit două trofee cu Dinamo: Cupa României și Supercupa României (2012).
  • Dragoș Grigore are 37 de meciuri pentru naționala României, iar la Euro 2016, ultimul turneu final la care am participat, fundașul a fost titular în toate cele trei meciuri din faza grupelor. România a pierdut cu Franța (1-2), a remizat cu Elveția (1-1) și a cedat apoi cu Albania (0-1).

Lasă un răspuns