Florin Bratu: ”Cred că Dinamo nu mai are emoții de a juca la baraj”

bratu

Dinamo a ajuns la cinci victorii consecutive în campionat și a urcat pe locul zece, la trei puncte de ultimul loc de baraj, ocupat de FC Voluntari. ”Câinii” sunt la un singur punct de locul opt, care asigură participarea la barajul pentru Conference League, ocupat de FC Argeș.

Florin Bratu, fost antrenor și jucător al lui Dinamo, a tras concluzii după victoria „câinilor” cu FC Argeș (2-1) și este de părere că Dinamo poate spera și la un loc care să îi asigure prezența la barajul pentru Conference League.

„Nu mă așteptam, dar speram să se întâmple asta pentru Dinamo. Mi-am dorit să se salveze echipa, e un lucru important. Odată cu această victorie de la Pitești, cred că Dinamo nu mai are emoții de a juca la baraj și, de ce nu, poate spera la mai mult.

Cred că ar fi singura soluție pentru Dinamo, pentru suporteri, ca să rămână în continuare alături de echipa. Echipa își ia banii datorită lor. Cred că ar fi o motivație în plus și pentru suporterul dinamovist, să știe că echipa joacă în Europa. Cred că e singura scăpare, dacă nu, altfel va fi complicat și sezonul următor. Trebuie să fim sinceri. Dacă nu va veni cineva aproape de echipă, va fi greu să o țină Dinamo așa”, a spus Florin Bratu la finalul meciului.

  • Dinamo o va întâlni miercuri pe Chindia, de la ora 18:30, în Ștefan cel Mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s