Steliano Filip: “Ne bucurăm că ne-am trezit la timp”

Dinamo a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în Liga I, impunându-se cu scorul de 2-1. Pentru Dinamo au marcat Mihaiu în minutul 12 şi Sorescu în minutul 82. Singurul gol al argeşenilor a fost înscris de Ndiaye în minutul 59.

Dinamo mai are nevoie de cel puţin un punct în ultima etapă din play-out, pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, pentru a spera să încheie sezonul pe locul 8, care asigură participarea în play-off-ul pentru locul de Conference League.

La sfârşitul meciului, Steliano Filip a vorbit după ce Dinamo a obţinut această victorie, dar susține că nu se gândeşte ca echipa noastră să prindă un loc de cupă europeană.

“Ne bucurăm că ne-am trezit la timp. Ştiam ce lot avem, ce caracter avem şi nimic nu e întâmplător. Suntem pe un drum bun, mai avem o finală şi sper să încheiem cu o victorie. Nu mă gândesc acum la cupele europene, vreau doar să câştigăm şi vedem. Mai sunt şi alte echipe care au şanse la cupele europene. Pentru noi, prioritar e să ne salvăm direct, asta e cel mai important.

Dinamo, în ultimele meciuri, a avut atitudine. Ne bucurăm că, în ciuda tuturor contestatarilor, că n-am fi o familie, ne-am unit şi mai mult, ne-a întărit şi am arătat acest lucru.

Eu i-am auzit pe suporteri în prima repriză, eram pe partea aceea. Sunt convins că, dacă eram cu ei în tribune, eram mult mai sus. Ei sunt oricum lângă noi, chiar dacă nu vin la stadion. Ştim ce muncă depun, ce eforturi fac, sunt de apreciat şi împreună ne dorim să ridicăm Dinamo.

Ar fi ceva normal să ajungem în cupele europene. Avem lot de cupe europene, chiar dacă acum câteva etape eram pe un loc de retrogradare şi acum vorbim de Europa. Eu cred că avem un lot care merită mult mai mult”, a spus Steliano Filip.

Lasă un răspuns