Dușan Uhrin, mulțumit după remiza cu Chindia! De ce nu și-a dorit prezența la barajul pentru Conference League

Dinamo a remizat cu Chindia, miercuri, în ultima etapă a play-out-ului și a terminat sezonul pe un loc liniștit sezonul de Liga 1, departe de emoțiile date de zona fierbinte a clasamentului.

La finalul partidei, Dușan Uhrin a recunoscut că este mulțumit de rezultat și a transmis, surprinzător, că nu a dorit neapărat clasarea pe una dintre primele două poziții din play-out, care ar fi dus la barajul pentru Conference League, realizare pe care Dinamo ar fi atins-o dacă ar fi învins Chindia. Antrenorul ”câinilor” a motivat alegerea prin faptul că echipa nu e pregătită pentru un baraj de cupă europeană.

”Suntem foarte fericiți, pentru că am avut o perioadă dificilă. Nu știu ce se întâmpla dacă nu aveam acele victorii consecutive. Astăzi puteam marca trei goluri, dar am jucat la siguranță, nu am vrut să riscăm nimic. Nu am vrut să mergem la barajul de menținere, era foarte dificil acolo, cu stresul.

Nu, nu cred că suntem pregătiți pentru Conference League. A fost o presiune foarte mare, pentru că a fost dificil. Nu e cel mai dificil moment din carieră, am mai trăit astfel de lupte pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat Dușan Uhrin.

Legat de viitorul său pe banca tehnică de la Dinamo, antrenorul ceh a afirmat: ”E prea devreme să vorbim despre ce voi face, de mâine vom vorbi despre ce vom face. Eu am contract. Nu știu ce se întâmpla cu Dinamo fără suporteri, ar fi fost o catastrofă, au făcut ceva incredibil”.

Lasă un răspuns