Steliano Filip, mesaj către fani după ce Dinamo s-a salvat: ”Le mulţumesc! Abia aşteptăm să jucăm cu stadionul plin”

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Chindia în ultima etapă și a încheiat sezonul pe locul 11, cu 31 de puncte.

Jucătorii lui Dinamo s-au bucurat de revenirea reuşită în ultimele cinci etape. ”Câinii” au reuşit să se salveze confortabil până la urmă. La finalul partidei, Steliano Filip a tras concluziile după acest sezon în care toată suflarea dinamovistă a trecut prin mai multe stări.

”Ne bucuram că ne-am salvat. Ştiu că pentru tot ce înseamnă Dinamo e puţin mai dificil să spui că eşti fericit că ai rămas în prima ligă, dar ţinând cont de toate problemele care au fost la această echipă, ţin să le mulţumesc suporterilor.

Noi ştiam că suntem salvaţi cu un punct, ei n-au forţat şi eram in ultimele minute si decât să riscăm un contraatac sau o greşeală în apărare mai bine am jucat simplu”, a spus Steliano Filip, la finalul jocului.

Spre finalul flash interviului de la finalul meciului, Filip a vorbit din nou despre suporterii lui Dinamo: ”Şi în această seară au fost la nivel inalt, ca de obicei sunt alaturi de noi ne bucurăm de abia asteptam să jucam cu stadioanele pline pentru ca au dat dovada de acest lucru si sunt convins ca ne vor ajuta si mai mult”, a mai spus Filip.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s