VIDEO | Deian Sorescu, confesiuni după un sezon infernal la Dinamo

Convocat în premieră la echipa națională, Deian Sorescu se va afla în cantonament cu echipa națională de seniori. Dinamovistul a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre situația de la Dinamo.

Despre perioada pe care a petrecut-o până acum la Dinamo, fundaşul nu se arată foarte încântat, întrucât aşteptările sale erau altele când a sosit în Ştefan cel Mare. Despre tricoul naţionalei, fotbalistul spuen că pentru el este sfânt.

,,Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic. M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut, e o motivație pentru mine.

Sunt un băiat care nu e mișcat de lucrurile mici. Nu am băgat lucrurile mărunte în seamă, am trecut ușor peste.

Răutatea și dorința mea mi-au adus multe beneficii. Și la națională, e nevoie de multă muncă. Calitatea mea principală e viteza, a doua răutatea în teren. Pe postul meu, trebuie să bagi frica în jucătorii adverși. Mai am nevoie de lucrat tactic, mai ales pe noul post, dar și fizic.

Tricoul naționalei e sfânt, nu cred că doar pentru mine. Este o mândrie. Când am primit vestea, 3-4 secunde n-am avut nicio reacție. Tot la fel, când am luat tricoul pe mine, la lot, simt că parcă am luat o armură, o întreagă țară pe mine”, a declarat Deian Sorescu, pentru FRF TV.

  • Deian Sorescu a ajuns la Dinamo în vara anului 2018, după ce a jucat la ACS Poli Timișoara și la ASU Poli Timișoara.
  • 7 goluri în 37 de meciuri a marcat Deian Sorescu pentru Dinamo în acest sezon al Ligii 1.
  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit Transfermarkt.

Lasă un răspuns