Ricardo Grigore, ultimele detalii despre transferul său în străinătate, dar și din vestiarul lui Dinamo

Dinamo a terminat stagiunea 2020-2021 en fanfare cu șase victorii și un egal din ultimele 7 dispute oficiale. A fost salvarea unui sezon din nou dezamăgitor pentru roș-albi care au tremurat pentru menținerea în prima divizie.

Dinamo pare că nu se poate relaxa nici după încheierea campionatului, mai ales după ce DDB a anunțat că formația încă are un viitor incert. “Alb-roșii” speră să facă rost de susținere financiară și să îi aducă mai mulți fotbaliști de valoare lui Dușan Uhrin Jr., pentru a scăpa începând din noul an competițional de emoțiile trăite în sezonul precedent.

Fotbalistul lui Dinamo, Ricardo Grigore, a fost convocat de Mirel Rădoi şi staff-ul său în lotul naţional U23, care se deplasează în cantonamentul preolimpic din Spania. Fundaşul central a vorbit din cantonamentul echipei naționale, despre atmosfera de la Dinamo și a mărturisit că vor exista cu siguranță mai multe plecări din cadrul echipei. Totodată, apărătorul în vârstă de 22 de ani a mărturisit că situația riscă să rămână aceeași și din sezonul următor, în cazul în care nu se vor produce schimbări semnificative la nivelul clubului.

„Cu siguranţă că dacă nu se vor schimba lucrurile, vom merge la fel ca sezonul trecut. Dar sper din tot sufletul ca lucrurile să se schimbe şi să se pună la punct. Am fost la limită anul acesta să facem parte din istoria negativă a clubului şi nu aş vrea să fie numele meu în istoria negativă a clubului.

(n.r. Câţi colegi şi-au luat rămas bun la ultimul meci?) Niciunul, din câte am văzut. Dar cu siguranţă că vor fi modificări de lot, jucători care vor pleca, alţii care vor veni. E normal, va fi un alt sezon şi trebuie să ne aşteptăm la lucrul ăsta.

(n.r. despre oferta de la Cagliari) Oficial deocamdată nu a fost nimic, a fost doar în presă. Am fost bucuros, dar dacă nu s-a realizat transferul, degeaba se vorbeşte. Vă daţi seama, într-un moment ca ăsta, ar fi fost un drum deschis pentru mine pentru a performa mult mai mult.

(n.r. despre plafonul salarial de 5.000 de euro lunar) Nu cred că aş putea să răspund la această întrebare, cred că cineva din partea administrativă ar putea să vă răspundă. Eu sunt jucător, trebuie să îmi fac treaba pe teren şi atâta tot., a spus Ricardo Grigore, potrivit Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s